Fönsterbyte personal Kristianstad

Doowin Kristianstad

Välkommen till oss på Doowin Kristianstad! Vi är firman för dig som går i tankar på att skaffa nya fönster. Vi kan även bistå vid exempelvis installation av dörrar. Har du dörrar eller fönster i ditt hem eller på kontoret som har sett sina bästa dagar och behöver bytas ut mot nya? Då kan du både köpa de från oss samtidigt som vi också kan hjälpa dig med att ta bort de gamla och få de nya på plats. Vi kan med andra ord hjälpa dig med allt som har med fönster- och dörrbyten att göra!

Att vända sig till oss på Doowin Kristianstad är både prisvärt och smidigt. Tveka inte på att kontakta oss för att få hjälp av någon av våra duktiga fönstermästare!

Vi kan hjälpa dig med ROT-avdraget

Byte av fönster ingår i ROT, det vill säga ”reparation, ombyggnad och tillbyggnad”. Detta innebär att du som är privatperson och anlitar oss för att få dina fönster utbytta kan göra ROT-avdrag. Med detta avdrag kan du spara uppemot 30% på arbetskostnaderna, vilket alltså kan leda till en fin rabatt på slutsumman!

ROT-avdraget som implementerades på 1990-talet har varit utformat på olika sätt genom årens gång och haft olika regler och krav. Grundregeln är dock att du kan göra ROT-avdrag på som mest 50 000 SEK per år.

Även om vi gärna hjälper företagskunder så kan dessa inte göra avdraget, ROT gäller nämligen enbart för privatpersoner. Vill du ha mer information om ROT eller ta reda på ifall just du har rätt till avdraget? Hör då av dig till oss på Doowin Kristianstad så hjälper vi dig gärna!

Fönsterbyte företag Kristianstad

Vår adress

Vårt namn till trots har vi på Doowin Kristianstad Stengatan 5 i Stoby, Hässleholm, som vår adress. Det innebär dock självklart inte att du måste bo eller vara verksam i just Kristianstad eller Hässleholm för att kunna anlita oss. Vi erbjuder nämligen våra tjänster i båda dessa orter samt andra delar av Skåne! När du hör av dig till oss kan du berätta mer om din situation och var du är baserad någonstans så berättar vi sedan mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify