feature-img

Fönsterbyte för en tystare inomhusmiljö

För dig som bor eller verkar på en livlig plats med mycket oväsen kan det vara mycket viktigt med fönster med bra ljudisolering. Saknar du sådana? Då kan vi enkelt förse dig med det genom att göra ett fönsterbyte. Vissa fönster är nämligen betydligt bättre än andra när det kommer till detta. Ett fönsterbyte där vi byter ut dina gamla fönster mot nya sådana med bra ljudisolering kan därför göra en oerhörd skillnad där hemma eller på jobbet!

Solskyddsfönster

En annan relativt vanlig anledning till att det är nödvändigt med ett fönsterbyte har att göra med att man har fönster som inte skyddar bra mot solen. Detta handlar både om själva solljuset samt den värme det medför. Har du till exempel problem med att du får det alldeles för varmt där hemma på sommaren? Då kan vi hjälpa dig med det genom att installera solskyddsfönster åt dig. På så sätt kan du få ett svalt och behagligt inomhusklimat även under de allra varmaste sommardagarna!

feature-img

Kostnadsfria hembesök

Du som är intresserad av våra tjänster kan också räkna med kostnadsfria hembesök. Vi kommer då att göra mätningar och skaffa oss en uppfattning om hur mycket arbete som kommer krävas. Det gör vi bland annat för att vi ska kunna ge dig en rättvis offert. Självklart binder du dig dock inte till att anlita oss bara för att vi gör ett hembesök hos dig, utan det är helt och hållet upp till dig att avgöra om du accepterar vår offert eller inte. Gör du det kommer vi snabbt överens om ett datum och en tid då vi kan komma och utföra jobbet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify