Fönsterbyte modernt Kristianstad

Fönsterbyte för en tystare inomhusmiljö

Det finns många bra anledningar till att byta sina fönster. För dig som bor eller verkar på en livlig plats med mycket oväsen kan det till exempel vara mycket viktigt med fönster med bra ljudisolering. Saknar du sådana? Då kan vi enkelt förse dig med det genom att göra ett fönsterbyte. Vissa fönster är nämligen betydligt bättre än andra när det kommer till detta. Ett fönsterbyte där vi byter ut dina gamla fönster mot nya sådana med bra ljudisolering kan därför göra en oerhörd skillnad där hemma eller på jobbet.

Många svenskar lider i tystnad av buller och oväsen som tar sig in i deras hem eller kontor. Faktum är att vår hörsel är selektiv vilket innebär att hjärnan väljer att filtrera bort en del ljud vilket gör att vi efter ett tag inte lägger märke till dem. Detta betyder dock inte att ljuden försvinner. Om du exempelvis bor eller jobbar nära en bilväg kan du bland annat drabbas av huvudvärk, koncentrationssvårigheter och dålig sömn om du ständigt utsätts för oljud. Det är alltså inte bara fint med nya fönster, utan även viktigt av hälsoskäl!

Solskyddsfönster

En annan relativt vanlig anledning till att det är nödvändigt med ett fönsterbyte kan ha att göra med att du har fönster som inte skyddar bra mot solen. Detta handlar både om själva solljuset samt den värme det medför.

I ett land som Sverige pratas det sällan om att skydda sig mot sol och värme. Men i takt med att våra somrar blir allt varmare är det än viktigare. Med våra högkvalitativa solskyddsfönster slipper både din kropp och din fastighet arbeta onödigt hårt för att bli nedkylda. I stället för att köpa en fläkt som drar mycket elektricitet kan det vara en bättre idé att byta fönster.

Har du problem med att du får det alldeles för varmt där hemma på sommaren? Då kan vi hjälpa dig med det genom att installera solskyddsfönster åt dig. På så sätt kan du få ett svalt och behagligt inomhusklimat även under de allra varmaste sommardagarna!

Fönsterbyte solfönster Kristianstad

Kostnadsfria hembesök

Du som är intresserad ett fönsterbyte kan ta del av ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer då att göra mätningar och ställa frågor om dina behov och önskemål för att skaffa oss en uppfattning om hur mycket arbete som kommer krävas. Det gör vi bland annat för att vi ska kunna ge dig en offert. Självklart binder du dig dock inte till att anlita oss bara för att vi gör ett hembesök hos dig, utan det är helt och hållet upp till dig att avgöra om du accepterar vår offert eller inte. Gör du det kommer vi snabbt överens om ett datum och en tid då vi kan komma och utföra jobbet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify